Вие сте тук

Първо място в конкурс за най-оригинално пожелание

За шеста поредна година Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните при Община Севлиево и Младежкия център организираха конкурс за изработване на коледни картички.
Десетгодишните Преслава Косева и Силвия Пенкова и Антоанета Стефанова на дванадесет години представиха библиотеката при НЧ"Св.Климент Охридски-1899",като нарисуваха пет картички и съчиниха пожелания за празниците.
На награждаване в Община Севлиево на 14 декември,грамота за първо място за най-оригинално пожелание и подаръци бяха връчени на Преслава Косева.
За своето трудолюбие и трите деца получиха подаръци от Диляна и Павел Георгиеви.Гена Тинчева също зарадва малките таланти с коледни лакомства, като им пожела винаги да вярват, че когато дават от сърце, щедро ще получават.
Специален подарък за Преслава Косева бе осигурен и от ръководството на Фондация"Глобални библиотеки - България", за което благодарим.
Над 500 картички, изработени с много любов и топлина от талантливи деца и младежи вече радват самотни възрастни хора от Община Севлиево.
За активното участие в конкурса получихме подарък от 30 картички за самотни хора, живеещи в Сенник.
В навечерието на най-светлите празници през годината картичките бяха раздадени от кмета на село Сенник-Цветан Цонев, Румяна Мичева-секретар на кметството,Преслава Косева и от мен-Росица Радкова.