Варна

Български

Местна среща "СЪВРЕМЕННАТА БИБЛИОТЕКА - ПРОСТРАНСТВО ЗА ИНОВАТИВНИ УСЛУГИ И Е-ОБРАЗОВАНИЕ" във Варна

На 8 ноември в Регионална библиотека "Пенчо Славейков" - Варна се проведе регионална конференция на тема: „Съвременната библиотека - пространство за иновативни услуги и е-образование”.

прочети още

Обучение по Направление 2 "Организация и управление на работата в обществената библиотека" във Варна

От 20 до 23 ноември в учебната база в РБ ”Пенчо Славейков” - гр. Варна се проведе последното за 2012 година обучение по Направление 2 "Организация и управление на работата в обществената библиотека". В него участваха дванадесет библиотекари от общините Ветрино, Долни чифлик, Белослав и Варна. Заедно с обучителя Емилия Милкова те разгледаха важни за библиотечните специалисти теми: "Мисия и задачи на обществената библиотека", "Планиране и организация на дейностите в библиотеката", "Организация на библиотечните ресурси" и много други.

прочети още

Обучение по Направление 4 "Общуване и работа с потребители и общности" във Варна

През седмицата от 12 до 17 ноември 2012 г. в Регионална библиотека „Пенчо Славейков”, Варна, се проведе третото за годината обучение по Направление 4 "Общуване и работа с потребители и общности" с обучител Павел Павлов. Колегите библиотекари споделиха, че са много доволни от обучението и че са научили много нови неща във връзка с конкретната им работа с потребителите.

прочети още

Обратна връзка относно проведената на 25-26 октомври 2012 г. регионална тематична среща във Варна

Накратко ще кажа за това колко удовлетворена и вдъхновена останах след провеждането на Регионалната тематична среща във Варна! Благодарност към "Глоб@лни библиотеки" за предоставената възможност да проведем такъв чудесен форум!

прочети още

Отзвук в медиите от Регионална тематична среща, Варна

http://youtu.be/TKfs3JqWQaQ  - Интервю на Емилия Милкова - директор на Регионална библиотека „Пенчо Славейков" - Варна и Николай Марков - регионален мениджър в Програма "Глоб@лни библиотеки" в Телевизия "Черно море" по повод състоялата се Регионална тематична среща "Предизвикателството "Глоб@лни библиотеки" - дефиниране на иновативни информационни услуги в полза на местната общност", 25-26 октомври 2012 г., в Регионална библиотека „Пенчо Славейков" - Варна

прочети още
Subscribe to RSS - Варна