форум за местно развитие

Български

Форум за местно развитие за Сливенска и Ямболска области по програма „Глобални библиотеки-България се проведe на 21 и 22 октомври 2013г. в гр.Несебър

На 21 и 22 октомври 2013г. , в хотел „Сол Несебър Палас” - гр.Несебър, се проведе форум за местно развитие за Сливенска и Ямболска области по Програма „Глобални библиотеки – България” на тема „Библиотеката – сърцето на общността”. В него се включиха над 75 библиотекари от целевите библиотеки в двете  области. Гости на форума бяха  Трендафил Меретев – ръководител на програма „Глобални библиотеки-България”, Игор Чипев – директор на дирекция „Нематериално културно наследство” към Министерство на културата, инж.

прочети още

Форум за местно развитие "КАЖЕТЕ „ДА“ НА БИБЛИОТЕКИТЕ: ЕФЕКТИВНИ ЗАСТЪПНИЧЕСКИ КАМПАНИИ И ПАРТНЬОРСТВА" в Хисар

              На 20 и 21 юни 2013 година представители на Целеви библиотеки и на партниращи им организации и институции от областите Пловдив и Смолян участваха във Форум за местно развитие. Мястото на срещата, град  Хисар, беше по идея на Колегията от Смолян, а името на Форума  - „Кажете ”ДА” на библиотеките: Ефективни застъпнически кампании и партньорства” – се роди, след „мозъчна атака”, в отдел ”Методичен”!

прочети още
Subscribe to RSS - форум за местно развитие