Вие сте тук

снимка на БИБЛИОТЕКА ПРИ НЧ СЪГЛАСИЕ-1869 г. ГР. ТЕТЕВЕН

Национална библиотечна седмица. Библиотекар за един ден

 
 

Коментари

снимка на БИБЛИОТЕКА ПРИ НЧ СЪГЛАСИЕ-1869 г. ГР. ТЕТЕВЕН

В Националната библиотечна седмица Библиотеката при НЧ "Съгласие 1869 г.", гр. Тетевен отвори врати с инициативата Библиотекар за един ден