Отзиви за програмата

Благодарствено писмо във връзка с ателиета на тема "Глобално образование" в библиотеките

Благодарствено писмо във връзка с ателиета на тема "Глобално образование" в библиотеките

Малките читалищни библиотеки, които през тази година проведоха серия от ателиета за ученици на тема "Глобално образование", изпратиха благодарствено писмо до регионалния мениджър Красимира Кънева за нейната подкрепа при реализирането на ателиетата.

прочети още

Благодарствено писмо от СНЦ "Клуб за пълноценен живот" - Пловдив

Председателят на СНЦ "Клуб за пълноценен живот" - Пловдив Русан Яхников изпрати благодарствено писмо до ръководителя на Програма "Глоб@лни библиотеки - България" по повод проведеното обучение по начални компютърни умения за членовете на сдружението.

прочети още

С благодарност към Библиотеката

Откриването на света през компютъра и глобалната мрежа е много важно за хората, които нямат физическа и финансова възможност да пътуват. Затова Дневният център за възрастни хора с увреждания в Габрово изразява своята искрена благодарност към Регионална библиотека “Априлов – Палаузов” – Габрово и Програма “Глоб@лни библиотеки” - България за възможността седем от неговите потребители да се обучават за времето от 4 до 11 юни 2013 година в начални компютърни умения.

прочети още

Благодарствено писмо от „Дневен център за деца и възрастни хора с увреждания” – Шумен

Обучението в в РБ „Стилиян Чилингиров” – Шумен
Обучението в в РБ „Стилиян Чилингиров” – Шумен

Програма "Глоб@лни библиотеки" получи благодарствено писмо от „Дневен център за деца и възрастни хора с  увреждания” – Шумен, които се включиха като партньорска организация в групово обучение по информационни и комуникационни технологии за граждани със специални потребности в периода 27.05.-31.05

прочети още

"ГЛОБАЛНИ БИБЛИОТЕКИ-БЪЛГАРИЯ", БЛАГОДАРИМ!!!

Вече 5 години „Глобални библиотеки „ преобразяват изцяло съдържанието,значението и самочувствието на нашата библиотека,на нас както библиотекари и на десетки посетители и потребители от селото.Щастливи деца и възрастни за първи път докосват мишката,а вече и работят сами,възрастни хора ни благодарят за това,че им върнахме внуците от града през ваканциите.Днес,когато библиотеката е толкова оживена и полезна – и не само нашата,сигурни сме,че това се случва във всички библиотеки по програмата-дали хората „виновни” за това сметк

прочети още

Благодарствено писмо от Министерство на труда и социалната политика

Министърът на труда и социалната политика Тотю Младенов изпрати благодарствено писмо до Наталия Георгиева, ръководител "Застъпничество и комуникации" в Програма "Глоб@лни библиотеки - България", за участието й в заключителната Национална конференция по повод Европейската година на активния живот

прочети още

Благодарствено писмо от библиотеката при Народно читалище "Отец Паисий - 1942 г.", с. Кайнарджа, обл. Силистра

Благодарствено писмо от библиотеката при Народно читалище "Отец Паисий - 1942 г.", с. Кайнарджа, обл. Силистра
Календар, създаден от библиотеката

Екипът на Народно читалище "Отец Паисий - 1942 г.", с. Кайнарджа, обл. Силистра благодари на Програма "Глоб@лни библиотеки - България" за предоставените техника и възможности за развитие на библиотеката чрез писмо и чрез специално изготвен календар.

прочети още

Пореден благодарен гражданин от град Стамболийски

Георги Костадинов Папазов, учител и жител на град Стамболийски, изказва своята благодарност към програма "Глоб@лни библиотеки - България" и в частност към екипа на градската читалищна бибилиотека.
Той е изключително доволен от функционалността и обслужването в компютърната зала към библиотеката на читалището в гр. Стамболийски. Наличието на нова компютърна техника по програма „Глоб@лни библиотеки - България” дава нови и по-добри възможности за получаване на най-разнообразна информация.

прочети още

Благодарност от библиотеката в Берковица за спечелената награда в конкурса "Глоб@лни библиотеки - България: място за е-включване"

Уважаема госпожо Кънева,
 
Щастливи сме, че от регион Монтана ние бяхме удостоени с награда от "Глобални библиотеки".
 
Това е една оценка на нашия труд, за което ви благодарим най-сърдечно!
 

прочети още

Обратна връзка относно проведената на 25-26 октомври 2012 г. регионална тематична среща във Варна

Накратко ще кажа за това колко удовлетворена и вдъхновена останах след провеждането на Регионалната тематична среща във Варна! Благодарност към "Глоб@лни библиотеки" за предоставената възможност да проведем такъв чудесен форум!

прочети още

Страници

Subscribe to RSS - Feedback about the Program