Архив на новините

ФГББ започва нов проект за обучение и консултиране на възрастни

Фондация „Глобални библиотеки в България“ започва изпълнението на проект DIGI BREAKER+( Преодоляване на бариерите и изграждане на общност за ефективна, устойчива и приобщаваща цифровизация на образователни услуги за възрастни), финансиран по програма Еразъм+ на Европейския съюз, KA2 – Партньорств

прочети още

Конкурса за есе, посветен на 100-годишния юбилей на писателя Ивайло Петров

Столичната община, Столичната библиотека, Съюзът на българските писатели и семейството на писателя Ивайло Петров организират конкурс за написване на есе, посветен на 100-годишния юбилей на Ивайло Петров. Целта е насърчаване на младите автори в областта на есеистиката и съхраняване на паметта за л

прочети още

20 години Български информационен консорциум (БИК)

На 11 ноември 2022 г. в София се проведе Юбилейна национална среща посветена на 20 години от основаването на Български информационен консорциум.

прочети още

Носители на 6-те годишни награди на ФГББ

На 07 ноември от 19.00 ч. в Национален дом на науката и техниката,ул. „Г.С. Раковски“ 108, гр. София на тържествена церемония бяха връчени 6-те годишни наградите на Фондация „Глобални библиотеки – България“ за 2022.

прочети още

Набиране на номинации за годишните награди на ФГББ

Фондация „Глобални библиотеки – България“ Ви кани да се включите в подаването на предложения за номинации за 6-те годишни награди на Фондацията за 2022 г.

прочети още

Страници