Вие сте тук

Партньорска инициатива за целевите библиотеки в Смолян

Стартираха първите партньорски инициативи между Регионална библиотека „Николай Вранчев” - Смолян с Областния информационен център за 2013 година.
На 12-ти март в Регионалната библиотека и на 21-ви март в библиотеката на НЧ „Родопска просвета - 1923„ - Девин се проведоха информационни срещи, в които библиотекарите от целевите библиотеки по Програма „Глоб@лни библиотеки - България” имаха възможност да получат повече информация за актуалните възможности за кандидатстване по оперативните програми в нашата страна през първата половина на 2013 година. Присъстващите получиха и общи насоки за разработването на успешно проектно предложение.
В рамките на срещата участниците имаха възможност да отправят въпроси към екипа на ОИЦ – Смолян по конкретни техни проектни идеи и изразиха надежда за по-чести срещи и поводи за запознаване с актуална информация, касаеща европейското финансиране в България.
На срещите участваха библиотечни специалисти от целеви библиотеки по Програмата, представители на общинските администрации и други .

Изображение: 
Ключови думи: 
Категория: