Вие сте тук

Сайтове със съмнително качество

Тези сайтове са с неизяснен произход на материалите, лошо качество или предлагат продажба на разработени материали и разработване на нови по поръчка. Този списък е съставен за ваше улеснение, така че да можете да отличите лесно популярните сайтове със съмнително качество.
 
http://www.pomagalo.com/ - интернет страница на български език, предоставя учебни материали в различни области и електронни формати, има възможност за създаване на профил на учители и връзка между учители и ученици, позволява запис на видео уроци, има платен абонамент и версия за мобилен телефон. Няма информация как се поддържа качеството на материалите, предлагани на страницата, кой ги одобрява и по какви критерии.
 
http://www.tetradka.bg/bg/services/ - няма информация за създатели и екип на страницата. Продажба на учебни материали, курсови работи и др. Липса на критерии за качество.
 
http://referati.com/ - сайт, който предлага изработване и продажба на образователни материали. Няма информация за автори.
 
www.hischool.alle.bg - сайт, предлагащ линкове и материали за средно образование. Неясни автори и качество. Наред с линковете към сериозни източници има и такива, които са към изцяло търговски сайтове.