Вие сте тук

Майкрософт дарява Office 2010 на граждански организации от месец юни

Майкрософт ще стартира продажбите на Office 2010 през юни. Паралелно с това, новия продукт ще бъде включен и в дарителската програма ТехСуп на Майкрософт. Регистрираните български граждански организации, работещи в обществена полза и читалищата ще имат възможност да кандидатстват за дарение на най-новата версия на офис пакета.

Създаването на Office 2010 е съпътствано от изключително мащабно проучване, планиране и най-вече събиране и обработка на коментари и препоръки от страна на потребителите. Основна цел на предварителната подготовка и тясното взаимодействие с клиентите е компанията да създаде продукт, който е директно обвързан с нуждите и изискванията на клиентите. Различните пакети на продукта обхващат както професионалните, така и личните изисквания на потребителите - винаги с фокус върху крайната цел: повишаване на индивидуалната и екипна продуктивност за постигане на максимални резултати.

Новите функционалности в Microsoft® Office 2010 са насочени към това ежедневната работа на потребителите да бъде максимално ефективна, независимо от това къде се намират и до какво устройство имат достъп в момента - компютър, телефон или браузър. Изцяло нова е интеграцията на Office Outlook 2010 със социалните мрежи Facebook, LinkedIn и MySpace. Акцент е осигуряването на достъп на потребителите до техните документи и информация практически от всяка точка на света. Благодарение на инструментите на Office Web Apps, клиентите ще могат да работят, споделят и редактират документите си директно в браузъра - без значение къде се намират в момента.

Фондация „Работилница за граждански инициативи" е стратегическият партньор в България на дарителската програма на Майкрософт. За да получите като дарение лицензиран софтуер на Майкрософт, посетете интернет страницата на програмата ТехСуп - www.techsoup-bulgaria.org. Регистрирайте своята организация и след като бъдете одобрени, че сте допустим кандидат за получаване на дарение, подайте своята заявка за получаване на лицензиран софтуер от предлаганите 125 продукта, включително и най-новия - Office 2010.

Източник: Информационен портал за неправителствените организации в България