Вие сте тук

Детска работилница за творческо писане "Писането като игра"

В рамките на кампанията Забавното лятно четене  сайтът Аз -детето /отправя  покана към децата за участие в следващата изненада  - Детска работилничка за творческо писане „Писането като игра”.

Работилничката ще се проведе на 29-ти август 2015 г. от 11.00 ч. до 13.00 ч. в книжарница „Сиела Books&Music“ (в подлеза на Софийски Университет „Климент Охридски“).

Децата ще научат как се е появила идеята за Мечо Пух, как са нарисувани Барбароните, кой е вдъхновил образа на Карлсон от покрива и още куп любопитни факти за любими детски книги. Ще се срещнат с Петя Кокудева (детски автор), Виктория Бисерова (издател на книги) иЯна Казакова (илюстратор), които ще споделят от личния си опит, кои са важните неща в творческия процес по подготовка на една книга.

Работилничката е предназначена за деца на възраст от 7 до 14 г. от цялата страна, които са открили, че обичат да пишат и писането им доставя удоволствие.

Записването за участие е до 26 август, като трябва да се изпратят име и фамилия, навършени години и телефон на родител за връзка на емайл:

events@az-deteto.comМожете да ни се обадите и на 02/812 9 831.

Повече информация за Детската работилница, може да прочетете тук

Моля да изпратите покана до всички деца от Вашата библиотека или читалище и техните родители.

В прикачен файл изпращаме електронен вариант на поканата, който може да разпечатате и сложите (закачите или залепите) във Вашата библиотека или читалище.