Вие сте тук

Официално бяха открити компютърни зали в целевите библиотеки от община Твърдица, област Сливен

Oфициално бяха открити компютърните зали в библиотеките към НЧ "Развитие" - гр. Твърдица, НЧ "Просвета" - с. Сборище и НЧ "Просвета" - гр. Шивачево. Организираните тържества и в трите читалища бяха включени в празничната коледна програма на общината и бяха посетени от много граждани.

В присъствието на заместник-кмета на община Твърдица инж. Любомир Леонов и много гости, секретарят на читалището Даниела Станчева представи чрез новата техника историята и основните дейности и постиженията на библиотеката в областта на библиотечното и информационното обслужване.

tvarditsa_2_small.jpg

Кметът на с. Сборище Злати Раднев официално откри компютърната зала в библиотеката към НЧ "Просвета" - с. Сборище чрез традиционно прерязване на трикольорна лента. Още преди края на тържеството пред компютрите в залата застанаха най-нетърпеливите посетители - учителката по английски език Басима Азад - доброволка от Корпуса на мира и нейни ученици.

sborishte_2_small.jpg

В истински празник за гр. Шивачево се превърна официалното откриване на компютърната зала към НЧ "Просвета". Кметът на гр. Шивачево Динко Динев, председателят на читалището Светла Боева и регионалният координатор Росица Петрова-Василева символично прерязаха трикольорната лента.

Изненада за всички присъстващи бе специално приготвената от ученици от професионалната гимназия торта с логото на програмата, която беше подарена на служителите от читалището.

  shivachevo_3_small.jpg