екология

Български

Дивите птици около нас през погледа на децата от Стара Загора

В Стара Загора приключи изпълнението на проект „Дивата природа около нас: опознай и защити“. През седемте месеца за реализация на проекта Регионална библиотека „Захарий Княжески“, в партньорство с библиотека „Родина“, СНЦ „Зелени Балкани”, СНЦ „Пътуващите книги на Стара Загора“ повишаваха знанията на малки и големи за дивата природа с фокус богатото животинско разнообразие на заобикалящата ни градска среда и ползата от съвместното ни съществуване.

прочети още

Зелена академия за възрастни

Завърши обучението по информационни технологии на останалите две групи по проект „Зелена академия в читалищната библиотека в Златоград ” МК-ДБФ -08. В продължение на 10 дни още 22 души /поради големия интерес/ ,вместо 11 както се предвиждаше по проекта се запознаха с разнообразието на информационните технологии ,интерактивни техники в областта на екологичната култура.

прочети още

Децата на Стара Загора опознават дивите птици, живеещи около нас

Лого проект

прочети още

Децата на Стара Загора опознават дивите птици, живеещи около нас

В Стара Загора започна изпълнението на проект „Дивата природа около нас: опознай и защити“. През седемте месеца за реализация на проекта Регионална библиотека „Захарий Княжески“, в партньорство с библиотека „Родина“, СНЦ „Зелени Балкани”, СНЦ „Пътуващите книги на Стара Загора“, има за цел да повиши знанията на ученици, учители, родители и възможно най-голям брой хора за дивата природа с фокус богатото животинско разнообразие на заобикалящата ни градска среда и ползата от съвместното ни съществуване.

прочети още

ЗЕЛЕНА АКАДЕМИЯ В ЧИТАЛИЩНАТА БИБЛИОТЕКА В ЗЛАТОГРАД

Библиотеката при ОНЧ”Просвета-1908” Златоград в партньорство с Център за развитие на Община Златоград започна реализацията на проект „Зелена академия в читалищната библиотека” Той се осъществява в рамките на конкурс „Библиотеката –активен участник в обществения живот”, обявен от Фондация „Глобални библиотеки България”,съгласно договор РД 11-00-115/24.06.2016 с Министерство на културата .

прочети още
Subscribe to RSS - екология