благодарност

Български

Благодарствено писмо от СНЦ "Клуб за пълноценен живот" - Пловдив

Председателят на СНЦ "Клуб за пълноценен живот" - Пловдив Русан Яхников изпрати благодарствено писмо до ръководителя на Програма "Глоб@лни библиотеки - България" по повод проведеното обучение по начални компютърни умения за членовете на сдружението.

прочети още

Благодарствено писмо от „Дневен център за деца и възрастни хора с увреждания” – Шумен

Обучението в в РБ „Стилиян Чилингиров” – Шумен
Обучението в в РБ „Стилиян Чилингиров” – Шумен

Програма "Глоб@лни библиотеки" получи благодарствено писмо от „Дневен център за деца и възрастни хора с  увреждания” – Шумен, които се включиха като партньорска организация в групово обучение по информационни и комуникационни технологии за граждани със специални потребности в периода 27.05.-31.05

прочети още

В знак на благодарност към програма „Глоб@лни библиотеки”

Албена Недялкова Паричкова, преподавател по английски език и заклет преводач, изразява своята изключителна благодарност за вежливото обслужване от страна на библиотекарите при НЧ "Н. Й. Вапцаров-1924", гр. Стамболийски и предоставената възможност за ползване на безплатен интернет.

прочети още

Благодарност от библиотеката в Берковица за спечелената награда в конкурса "Глоб@лни библиотеки - България: място за е-включване"

Уважаема госпожо Кънева,
 
Щастливи сме, че от регион Монтана ние бяхме удостоени с награда от "Глобални библиотеки".
 
Това е една оценка на нашия труд, за което ви благодарим най-сърдечно!
 

прочети още

Благодарности от библиотеката при НЧ "Петър Парчевич-1927" - с. Асеново, общ. Никопол, обл. Плевен

Ръководството на читалище "Петър Парчевич-1927" - с. Асеново изпрати писмо до инициаторите и реализаторите на Програма "Глоб@лни библиотеки - България", в което благодари за получената възможност да участва в програмата.

прочети още

„Един разказ за нас” или благодарност от обучаемите в Смолян

Щастливите обучаеми от Смолян

Обучаемите по Направление 3: „Услуги в модерната библиотека”, проведено в Смолян с обучител Елена Деянова, останаха толкова доволни от проведеното обучение, че споделиха своята обратна връзка в писмена форма и я изпратиха до екипа на Програма „Глоб@лни библиотеки - България”.

прочети още

Писмо от Председателя на Управителния съвет на Програма "Глоб@лни библиотеки - България" до Президента на Република България

Председателят на Управителния съвет на Програма "Глоб@лни библиотеки - България", зам.-министърът на културата арх.

прочети още

Благодарствено писмо от Регионална библиотека „Дора Габе” – Добрич

Със специално писмо до ръководителя на програмата Трендафил Меретев беше изразена благодарността на екипа на Регионална библиотека „Дора Габе” – Добрич за оказаното съдействие при организирането и провеждането на регионална тематична среща „Нови услуги и инициативи в съвременната библиотека”, про

прочети още

Благодарствено писмо от кмета на Община Монтана

Кметът на Община Монтана Златко Живков изказа благодарността си към екипа на Програма "Глоб@лни библиотеки - България" в писмо.

прочети още

Благодарствено писмо от читалище "Нов живот - 1926" - гр. Момчилград

В навечерието на новата 2012 година екипът, работещ в читалище "Нов живот - 1926" в гр. Момчилград изпрати благодарствено писмо до Програма "Глоб@лни библиотеки - България".

прочети още

Страници

Subscribe to RSS - благодарност