ученици

Български

Пролетен лагер за ученици по проект „Генерация код”

От 3 до 6 април 2019 г. в София се проведе пролетен лагер за ученици, организиран от „Глобални библиотеки – България”, в рамките на проект „Gemneration Code” по грант SBU80018GR0042 от Посолството на САЩ.

прочети още

Клуб "Семейните празници като игра" на гости в библиотеката при НЧ "Н. Й. Вапцаров - 1924" гр. Стамболийски

На 11.03.2013 г. учениците от Клуб "Семейните празници като игра", заедно с тяхната г-жа Илияна Кътева при ОУ "Христо Ботев"в гр.Стамболийски бяха на посещение в библиотеката при НЧ "Н. Й. Вапцаров - 1924". Те научиха интересни неща за книгата и разказаха за семейните празници и традиции, които изучават в клуба. Учениците посетиха и компютърната зала на библиотеката, оборудвана с компютри по програма "Глоб@лни библиотеки - България". Срещата мина много приятно!!!

прочети още

Проект „Успех” в библиотеката в гр. Стамболийски

На 20.02.2013 г. ученици от два клуба по интереси по Проект "Успех" при ОУ "Христо Ботев", заедно със своите преподавателки г-жа Т. Янкова и г-жа Н. Алексиева, посетиха читалището. Учениците се запознаха с интересната история на нашия град и разгледаха библиотеката. Посетиха  и  компютърната зала, оборудвана с компютри по Програма „Глоб@лни библиотеки -България". Срещата мина много приятно.

прочети още

Отбелязване на 140 години от обесването на Васил Левски в град Стамболийски

На 18.02.2013 г. в библиотеката при НЧ ”Н. Й. Вапцаров – 1924 г.”, гр. Стамболийски се проведе среща – разговор с част от малките читатели по повод 140 години от обесването на Васил Левски – личност, която се превърна в символ и знаме на българската нация.

прочети още

Ученици - доброволци в библиотеката при народно читалище „Христо Ботев – 1872” в град Нови пазар

Ученичките от 5 клас при СОУ „Васил Левски” Мария Данаилова и Маргарита Ризова бяха в помощ при техническата обработка на дарени книги и подреждането на книжния фонд в детския отдел.

прочети още

Провеждане на урок по "Човек и общество"

На учениците от 3 "г" клас с кл. р. Г. Чилиева при СОУ "Васил Левски" им беше представена презентация на тема "Пещерите в България" с помощта на мултимедията, предоставена на читалището по програма "Глоб@лни библиотеки - България".

прочети още

Среща-разговор за трафика на хора в библиотеката на град Стамболийски

На 3.12.2012 г. в НЧ ”Н.Й.Вапцаров–1924г.”, град Стамболийски се проведе мероприятие на тема: „Трафик на хора” – един доста наболял въпрос на нашето съвремие. Участници в срещата бяха ученици от СОУ „Отец Паисий”, гр.Стамболийски, техните преподаватели М. Копривленска и Н. Мартинкова, и читатели на библиотеката.

прочети още

Среща с писател и карикатурист в НЧ" Н.Й.Вапцаров - 1924", гр.Стамболийски

На 8.10.2012 г.  в НЧ ”Н.Й.Вапцаров – 1924” - гр.Стамболийски се проведе среща с детския писател Борислав Ганчев и карикатуриста Николай Арнаудов.

прочети още

BG051PO001-4.1.05 “Образователна интеграция на децата и учениците от етническите малцинства”

МОМН набира проекти по програма за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ "Образователна интеграция на децата и учениците от етническите малцинства".

прочети още

Страници

Subscribe to RSS - ученици