Сливен

Български

Регионална среща на тема „Библиотеките и ученето през целия живот“ в Сливен

На 4 ноември 2013г. , в хотелски к-с „Дева“ - гр. Сливен, се проведе регионална среща за Сливенска област по Програма „Глобални библиотеки – България” на тема „Бибиотеките и ученето през целия живот”.

прочети още

„Иновативни практики за стимулиране на детското четене“ - регионална тематична среща на целевите библиотеки по Програма „Глоб@лни библиотеки - България“ от област Сливен

Росица Петрова-Василева
Кметът на община Сливен инж. Кольо Милев
Уъркшоп
Гостите на срещата

На 28 и 29 ноември 2012 г. в комплекс „Дева“ гр. Сливен се проведе регионална среща на тема „Иновативни практики за стимулиране на детското четене” по програма „Глобални библиотеки - България”.

прочети още

Регионална тематична среща „Иновативни практики за стимулиране на детското четене” в Сливен

На 28ми и 29ти ноември 2012г. се проведе регионална среща на тема „Иновативни практики за стимулиране на детското четене” по програма „Глоб@лни библиотеки – България”. В срещата се включиха над 65 библиотекари от целевите библиотеки в Сливенска  област, както и над 20 представители на общините, и на образователни и културни институции – партньори на библиотеките при реализиране на техните образователни инициативи.

прочети още

Официално бяха открити компютърни зали по Програма „Глоб@лни библиотеки - България” в с. Тича, общ. Котел и с. Новачево, общ. Сливен

В истински празници на местната общност се превърнаха церемониите за официално откриване на компютърните зали в библиотеките към НЧ "Просвета" - с. Тича и НЧ "Юрий Гагарин" - с. Новачево.

прочети още

В библиотеката към читалище „Слънце” в с. Гавраилово, община Сливен бе открита компютърна зала по Програма „Глоб@лни библиотеки - България”

На 12 октомври 2011 г. в НЧ „Слънце" - с. Гавраилово официално бе открита компютърна зала по Програма „Глоб@лни библиотеки - България". В читалищната библиотека на разположение на жителите на селото вече са 5 компютъра с достъп до интернет и мултифункционално устройство. Залата е оборудвана и с мултимедиен проектор и екран.

прочети още
Subscribe to RSS - Сливен