партньорства

Български

Министерство на културата и ПРООН подписаха споразумениe за сътрудничество по Програма "Глоб@лни библиотеки - България" с Национална агенция за приходите

Министерство на културата и ПРООН подписаха споразумение за сътрудничество по Програма "Глоб@лни библиотеки - България" с Национална агенция за приходите към Министерство на финансите.

прочети още

Детска Коледа с "Глоб@лни библиотеки" в Златоград

В библиотеката на ОНЧ ”Просвета -1908” - Златоград се проведе „Детска Коледа с Глоб@лни библиотеки”.
Празникът беше организиран от Центъра за обществена подкрепа в партньорство с библиотеката и ОУ ”Васил Левски”. Освен Коледа, поводът, който събра приятелите на библиотеката на този ден, беше и отбелязване на 2 години от предоставяне на техниката по програма "Глоб@лни библиотеки - България"  и официалното откриване на библиотечен Информационен център. 

прочети още

Регионална тематична среща “Библиотеката и нейните партньори” в Кюстендил

Откриване на срещата
Участниците в срещата

На 6 и 7 юни 2012 в гр. Кюстендил се проведе регионална тематична среща „Библиотеката и нейните партньори”, съвместна инициатива на Програма „Глоб@лни библиотеки – България” и регионалната библиотека в гр. Кюстендил. Форумът се проведе в синята зала на НЧ „Братство”.
 

прочети още

Целевите библиотеки по Програма „Глоб@лни библиотеки - България” се включват в Комуникационна стратегия „Информирани и здрави” на Министерство на здравеопазването на Република България

През м. януари 2012 г. представители на „Глоб@лни библиoтеки  - България” и на Министерството на здравеопазването (МЗ) набелязаха възможностите за сътрудничество между обществените библиотеки и Регионалните здравни инспекции.
 

прочети още

Библиотеката при Образцово народно читалище „Заря – 1858” – гр. Хасково привлича млади хора

На 16.02.2012 г. в Библиотеката при ОНЧ "Заря – 1858" се проведе среща – разговор с младите хора от Клуб "Тайните на моя роден край" с ръководител Галина Тодорова към ГПЧЕ "Проф. д-р Асен Златаров" – гр. Хасково по проект "Успех" по оперативна програма "Развитие на човешките ресурси".

Целта на съвместната работа между клуба и библиотеката е чрез погледа над миналото на нашия край да формираме граждани с активна позиция към общото ни бъдеще.

прочети още

Регионална среща на тема “Читалищните библиотеки и техните партньори” се проведе в гр. Летница

Работен момент от срещата в Летница
Работен момент от срещата в Летница
Работен момент от срещата в Летница
Работен момент от срещата в Летница

На 18 октомври 2011 г. в гр. Летница, обл. Ловешка се проведе седмата за тази година тематична среща, съвместна инициатива на Програма „Глоб@лни библиотеки - България”, Регионална библиотека „Проф. Беню Цонев” – гр. Ловеч и библиотеката при НЧ „Н. Й. Вапцаров - 1873” - гр. Летница.
 

прочети още

„Застъпничество и партньорства в библиотеките” беше темата на регионалната среща в Шумен

Среща на тема "Застъпничество и партньорства в библиотеките" в Шумен

На 28 септември 2011 г. в гр. Шумен се проведе шестата за тази година регионална тематична среща, съвместна инициатива на Програма „Глоб@лни библиотеки - България" и Регионална библиотека „Стилиян Чилингиров" - гр. Шумен.

прочети още
Subscribe to RSS - партньорства