запитване за оферти

Български

Запитване за оферти за изработване на промоционални и информационни материали (Ref. No RFP/BGR/00071115/004/2013)

Програма "Глоб@лни библиотеки - България", съвместна инициатива на Министерство на културата и Програма на ООН за развитие, набира оферти за изработване на промоционални и информационни материали.

прочети още

Покана за подаване на оферти за инсталиране, настройка и персонализиране на Moodle платформа за електронно обучение

Програма „Глоб@лни Библиотеки – България” – съвместна инициатива на ПРООН и Министерство на културата, набира оферти за инсталиране, настройка и персонализиране на Moodle платформа за електронно обучение за нуждите на програмата.

прочети още

Запитване за оферти за предоставяне на вътрешни куриерски услуги

Програма "Глоб@лни библиотеки - България", съвместна инициатива на Министерство на културата и Програма на ООН за развитие, набира оферти за предоставяне на вътрешни куриерски услуги. Повече информация може да намерите в приложените документи.

прочети още

Запитване за оферти за софтуерна поддръжка на ИКТ оборудването в 960 обществени библиотеки (Ref. No RFP/BGR/00071115/001/2012)

Проект 00071115: Програма "Българските библиотеки - място за достъп до информация и комуникация за всеки" (Програма "Глоб@лни библиотеки - България"), съвместна инициатива на Министерство на културата и Програмата за развитие на ООН,

ОБЯВЯВА

прочети още
Subscribe to RSS - запитване за оферти