Стамболийски

Български

Клуб "Знам и мога" по проект "Успех" на гости в библиотеката при НЧ "Н. Й. Вапцаров - 1924" гр. Стамболийски

На 14.11.2013 г. членовете на Клуб "Знам и мога" с ръководител г-жа Мария Бочукова при СОУ "Отец Паисий" в гр.Стамболийски бяха на посещение в библиотеката.
Темата на днешната среща беше: "Историята на моя роден град Стамболийски". Учениците изслушаха лекция за миналото на нашия град с помощта на мултимедията, предоставена по проект "Глоб@лни библиотеки - България", решиха кръстословица, визуално се разходиха по част от улиците на града и накрая отговориха на въпроса: "Какво бих направили за нашия град, ако бъда кмет за един ден?".

прочети още

В знак на благодарност към програма „Глоб@лни библиотеки”

Албена Недялкова Паричкова, преподавател по английски език и заклет преводач, изразява своята изключителна благодарност за вежливото обслужване от страна на библиотекарите при НЧ "Н. Й. Вапцаров-1924", гр. Стамболийски и предоставената възможност за ползване на безплатен интернет.

прочети още

Дядо Коледа пристигна в библиотеката при НЧ “Н. Й. Вапцаров – 1924 г.” - гр. Стамболийски

На 20 декември 2011 г.  Дядо Коледа пристигна в библиотеката при НЧ „Н. Й. Вапцаров – 1924 г.”  и зарадва малките читатели. Децата прочетоха коледни приказки, казаха стихотворения и изпяха няколко песнички на Дядо Коледа. Показаха му  компютърната зала в библиотеката по Програма „Глоб@лни библиотеки – България” и му обясниха, че писмата до него са изпратени от тези компютри. Дядо Коледа остана много доволен и зарадва малките читатели с подаръци и лакомства.

прочети още
Subscribe to RSS - Стамболийски