целеви библиотеки

Български

Покана за участие в конкурс за малки проекти на ФГББ

За трета поредна година Фондация „Глобални библиотеки – България” обявява конкурс за финансиране на малки проекти "Библиотеката - активен участник в обществения живот" в рамките на договор РД11-00-338/20.12.2017 с Министерство на културата.

прочети още

Работа по партньорски проект с Фондация "Национален алианс за работа с доброволци" в Пловдив

Приключи първият етап  от работата по партньорския проект на Народна библиотека "Иван Вазов" Пловдив за 2012 година. Партньор на РБНБИВ по проекта е Фондация "Национален алианс за работа с доброволци" /НАРД/, което партньорство рефлектира и върху формулировката на проекта: "Умения на библиотекарите от целевите библиотеки да привличат и обучават граждани за доброволци в помощ на дейността си". Проектът е с продължителност от 17 април до 14 юли 2012 година, целевата му група са 15 библиотекари от целеви библиотеки от 11 общини в област Пловдив.

прочети още

Работна среща с представители на целевите библиотеки от регион Пловдив по Програма „Глоб@лни библиотеки - България”

На 30.03.2012 г. в Лекционната зала на Народна библиотека „Иван Вазов”, гр. Пловдив, се проведе Работна среща с библиотекари, представители на целевите библиотеки в област Пловдив /49/ по Програма „Глоб@лни библиотеки - България". Срещата беше инициирана от Регионалния координатор по Програмата за областта, Златка Иванова, и проведена в тясно сътрудничество със ЗУП. На срещата присъстваха 52 представители на целевите библиотеки.

прочети още

Инструкция за премахване на отпечатването на конфигурационния отчет при включване на мултифункционалното устройство Xerox Phaser 3655 AFP и автоматичния отчет за принтираните страници при включването на цветния принтер Phaser 6125

Ако във вашата библиотека работите с мултифункционално устройство Xerox Phaser 3655 AFP или цветен принтер Phaser 6125, от инструкцията по-долу ще разберете как да изключите автоматичното разпечатване на отчети при включване на устройствата.

прочети още

Процедура за отчетност и мониторинг - целеви библиотеки

От тази страница можете да изтеглите процедура за отчетност и мониторинг на целевите библиотеки по Програма "Глоб@лни библиотеки - България" и образец към нея.

прочети още
Subscribe to RSS - целеви библиотеки