конкурс

Български

Наградиха победителите на конкурс в Златоград

"Защо се гордея, че съм златоградчанин?"
Това беше темата на обявения от  Центъра за обществена подкрепа - Златоград  конкурс  за рисунка, снимка, стихотворение и есе  по повод 21 ноември – Празника на Златоград.  В конкурса се включиха ученици от ОУ „Васил Левски” и СОУ „Антим I”. Изложбата с творбите на участниците беше подредена в библиотеката на читалище „Просвета - 1908” гр. Златоград, която беше партньор на проявата.

прочети още

Конкурс "Прочети и нарисувай по стихове на Елисавета Багряна и Стоян Дринов" в Нови пазар

На 31 май 2013 г. бяха връчени наградите на децата- участници в конкурса "Прочети и нарисувай по стихове на Елисавета Багряна и Стоян Дринов", обявен от библиотеката при НЧ ”Христо Ботев-1872”. Рисунките на малките художници са подредени в  ОХГ ”Петър Персенгиев” град в Нови пазар.

прочети още

Конкурс за презентация на урок на интерактивна дъска в РБ "Дора Габе" Добрич

На 15 май 2013 г. в Интерактивния кабинет на Регионална библиотека „Дора Габе” се проведе Конкурс за презентация на урок на интерактивна дъска между различни добрички училища. Организатори на проявата са Ротари клуб – Добрич, отдел „Образование и култура” при Община град Добрич и библиотеката. Интерактивният кабинет е дарение за регионалната библиотека от Ротари клуб – Добрич и е на разположение на учителите и учениците от града за разнообразни образователни дейности, осъществени с помощта на съвременните технологии.

прочети още

Запитване за оферти за извършване на финална оценка на въздействието (Ref. No RFP/BGR/00071115/001/2013)

Програма "Глоб@лни библиотеки - България", съвместна инициатива на Министерство на културата и Програма на ООН за развитие, набира оферти за извършване на финална оценка на въздействието.

прочети още

Благодарност от библиотеката в Берковица за спечелената награда в конкурса "Глоб@лни библиотеки - България: място за е-включване"

Уважаема госпожо Кънева,
 
Щастливи сме, че от регион Монтана ние бяхме удостоени с награда от "Глобални библиотеки".
 
Това е една оценка на нашия труд, за което ви благодарим най-сърдечно!
 

прочети още

Победителите в конкурса "Глоб@лни библиотеки - България: място за електронно включване"

На 30 октомври 2012 г. в гр. София бяха връчени наградите на победителите в конкурса "Глоб@лни библиотеки - България: място за електронно включване". В тази фотогалерия можете да видите снимки от връчването на наградите, заснети от екипа на програмата и от фотограф на Успехите.com.

прочети още

Списък на наградените библиотеки в конкурса „Глоб@лни библиотеки - България: място за е-включване”

На 30 октомври 2012 г. в гр. София в рамките на Националния форум бяха връчени наградите в конкурса „Глоб@лни библиотеки - България: място за е-включване”. Връчването на наградите се предаваше на живо онлайн.

прочети още

Връчване на наградите в конкурса "Глоб@лни библиотеки – България: място за електронно включване"

Програма "Глоб@лни библиотеки - България" благодари на всички библиотеки, които участваха в конкурса "Глоб@лни библиотеки – България: място за електронно включване". Получихме общо 195 кандидатури от 126 библиотеки от цялата страна.

прочети още

Конкурс „Глоб@лни библиотеки – България: място за електронно включване”

Програма „Глоб@лни библиотеки - България” обявява конкурса „Глоб@лни библиотеки – България: място за електронно включване”, насочен към всички целеви библиотеки по програмата.

прочети още

Програма "Глоб@лни библиотеки - България" набира кандидати за позицията Portal Specialist (REF. PS – GLB)

Програма "Глоб@лни библиотеки - България" обявява конкурс за позицията Portal Specialist (REF. PS – GLB). За повече информация, моля, преминете към английската версия на тази страница, която съдържа пълната информация за кандидатстване.

прочети още

Страници

Subscribe to RSS - конкурс