3 март

Български

"Моята България"- 135 години от Освобождението - състезание на знаещите в библиотеката в Сопот

На 28.02.2013 г. в библиотеката на НЧ "Иван Вазов - 1871" се проведе състезание по повод 3 март - Национален празник на Република България, с четвъртите класове.
Учениците показаха своите знания в два състезателни етапа. Докато журито определяше победителите, библиотекарите представиха мултимедийна презентация за историята и значението на националния празник. Няколко ученици показаха свои проекти за най-бележитите личности, свързани с Освобождението.

прочети още

3 март - тържествено честване в с. Долни Луковит, обл. Плевен

Всяка година на този ден Народно Читалище „Христо Ботев 1924”, с. Долни Луковит, обл. Плевен организира празнично честване. Тази година мероприятието започна с презентация, която се осъществи с мултимедията, получена по Програма „Глоб@лни библиотеки”, за която много благодарим на ръководството на програмата. За първи път я използваме за голямо мероприятие и виждаме, че то изглежда по съвсем друг начин с презентацията. Публиката, която беше заела всички места в салона, като дори имаше и правостоящи, с интерес наблюдаваше презентацията и разнообразната програма.

прочети още
Subscribe to RSS - 3 март