Враца

Български

Тийнейджъри тестват нови технологични чудеса в РБ „Христо Ботев” - Враца

Мини технологичен център в Регионална библиотека „Христо Ботев” – Враца вече дава възможност на деца и тийнейджъри да се докоснат до нови технологични чудеса. Новата зона е обособена в рамките на проект „Техно Либ – мини технологичен център в библиотеката”. Дейностите по разработката стартираха през месец май тази година и се изпълняваха в партньорство със Сдружение в обществена полза „Враца Софтуер Общество”.

прочети още

Посещение на РИМ и РБ "Хр.Ботев" гр.Враца

Този проект се реализира с подкрепата на Фондация "Глобални библиотеки-България" в рамките на конкурс "Библиотеките.активен участник в обществения живот",в изпълнение на Договор РД11-00-338/20.12.2017 г с Министерство на културата.

прочети още

“ИНОВАТИВНИ УСЛУГИ ЗА Е-ЗАЕТОСТ” - Работна среща на библиотеки (обл. Враца, Монтана, Видин) и регионални структури на Агенция по заетостта, гр. Враца, 24.10.2012 г.

Презентация на Наталия Георгиева
“ИНОВАТИВНИ УСЛУГИ ЗА Е-ЗАЕТОСТ” - Работна среща на библиотеки (обл. Враца, Монтана, Видин)

На 24 октомври 2012 г. в Регионална библиотека „Христо Ботев”, гр. Враца се проведе съвместна среща на целеви библиотеки и регионални структури на Агенция по Заетостта от Северозападен регион на България.

прочети още

Работна среща на целеви библиотеки по Програма „Глобални библиотеки” – България и структури на Агенция по заетостта от Северозападна България във Враца

Работна среща на целеви библиотеки по Програма „Глобални библиотеки” – България и  структури на Агенция по заетостта

На 24 октомври 2012 г. в регионална библиотека „Христо Ботев” гр. Враца се проведе работна среща на целеви библиотеки по Програма "Глобални библиотеки – България" и  структури на Агенция по заетостта от Северозападна България.

прочети още

Регионална тематична среща “Иновативни услуги в обществените библиотеки от област Враца“

Снимка от срещата
Снимка от срещата

На 3 и 4 април 2012 г. в хотел „Хемус” – гр. Враца се проведе Регионална тематична среща “Иновативни услуги в обществените библиотеки от област Враца“, съвместна инициатива на Регионална библиотека “Христо Ботев“ – Враца и Програма "Глоб@лни библиотеки - България".
 

прочети още

Регионална тематична среща “Иновативни услуги в обществените библиотеки от област Враца“ се проведе във Враца

Кметът на Община Враца инж. Николай Иванов и заместник-областният управител Цветелина Теофилова поздравиха участниците в Регионална тематична среща “Иновативни услуги в обществените библиотеки от област Враца“. Срещата е съвместна инициатива на Регионална библиотека “Христо Ботев“ – Враца и Програма "Глоб@лни библиотеки - България" и се проведе на 3 и 4 април 2012 г. в град Враца.
Участие взеха представители на целевите библиотеки по програмата  и представители на общинските администрации от областта.

прочети още
Subscribe to RSS - Враца