работна среща

Български

Работна среща на Фондация „Глобални библиотеки – България” с директорите на регионалните библиотеки и координаторите по Програма „Глобални библиотеки” 2009-2013 г.

На 31 март в София се проведе работна среща по проект „Глобални библиотеки - България: Легендата е жива”, подкрепен от Посолството на САЩ. В рамките на форума ФГББ  сподели с участниците своята стратегическа визия за развитие през следващите три години.

прочети още
снимка на БИБЛИОТЕКА ПРИ НЧ "ПЕТЪР ПАРЧЕВИЧ - 1927"  С. АСЕНОВО

Библиотеката на с. Асеново на тематичната среща за обл. Плевен

Като медиатор Мария Иванова сподели нашия опит от работата ни с медиите и популяризиране на събития и дейности на читалището. Снимки може да видите тук: http://asenovopp1927.alle.bg/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8f5n2/.

прочети още

Работна среща с представители на целевите библиотеки от регион Пловдив по Програма „Глоб@лни библиотеки - България”

На 30.03.2012 г. в Лекционната зала на Народна библиотека „Иван Вазов”, гр. Пловдив, се проведе Работна среща с библиотекари, представители на целевите библиотеки в област Пловдив /49/ по Програма „Глоб@лни библиотеки - България". Срещата беше инициирана от Регионалния координатор по Програмата за областта, Златка Иванова, и проведена в тясно сътрудничество със ЗУП. На срещата присъстваха 52 представители на целевите библиотеки.

прочети още
Subscribe to RSS - работна среща