награди

Български

Множество награди за Мартен от Националния фолклорен фестивал „Море от ритми” - Балчик 2013 г.

В рамките на три дни – от 20.09. до 22.09.2013 г. в гр. Балчик се проведе Третото издание на Националния фолклорен фестивал „Море от ритми” – Балчик 2013 г., в който взеха участие над 100 състава и индивидуални изпълнители. Художествените състави към НЧ „Просвета 1928 г.” гр. Мартен с ръководител Мариана Ганчева също се включиха в надпреварата и се завърнаха с множество награди. Групата за изворен фолклор завоюва Първо място в Раздел: Автентичен фолклор, категория : Обреден фолклор с обичая „Вадене на мръви”.

прочети още

Награда на EIFL-PLIP за подпомагане на прозрачното управление

EIFL-PLIP обявява награда в размер на 1500 щатски долара за обществени библиотеки, които подпомагат прозрачното управление.

прочети още

Победителите в конкурса "Глоб@лни библиотеки - България: място за електронно включване"

На 30 октомври 2012 г. в гр. София бяха връчени наградите на победителите в конкурса "Глоб@лни библиотеки - България: място за електронно включване". В тази фотогалерия можете да видите снимки от връчването на наградите, заснети от екипа на програмата и от фотограф на Успехите.com.

прочети още

Списък на наградените библиотеки в конкурса „Глоб@лни библиотеки - България: място за е-включване”

На 30 октомври 2012 г. в гр. София в рамките на Националния форум бяха връчени наградите в конкурса „Глоб@лни библиотеки - България: място за е-включване”. Връчването на наградите се предаваше на живо онлайн.

прочети още

Награда за библиотеки, промотиращи социалното включване

Програмата на EIFL за иновации в обществените библиотеки (EIFL-PLIP) обявява награда за библиотеки в развиващи се държави и страни в преход, които подкрепят социалното включване.

прочети още

Награда "Джон Атанасов" на Президента на Република България

Награда "Джон Атанасов" на Президента на Република България

Президентът на Република България г-н Росен Плевнелиев продължава традицията на учредената през 2003 г. награда „Джон Атанасов“, основана на името на създателя на първия електронен компютър - известния учен от български произход Джон Атанасов.

прочети още

Награда Access to Learning 2013

Фондацията "Бил и Мелинда Гейтс" ще отвори процеса за кандидатстване в ежегодния конкурс Access to Learning на 30 юли 2012 г. Конкурсът отпуска средства на организации, които свързват хората със света на информацията чрез компютрите и Интернет.

прочети още

Награда за иновативни библиотечни услуги, свързани със здравето

Public Library Innovation Programme (EIFL-PLIP) дава шанс на обществените библиотеки, чиито услуги подобряват здравето на техните общности, да спечелят награда за своята инициативност.

прочети още

E-Inclusion Awards 2012 - награди за дигитално приобщаване

Мислите, че всички са онлайн? Грешите! Почти една четвърт от европейците на възраст над 16 години никога не са използвали Интернет. Ако сте помогнали на други хора да влязат онлайн чрез проект, услуга или продукт, ние искаме да научим за това.

прочети още
Subscribe to RSS - награди