направление 2

Български

Обучение по Направление 2 "Организация и управление на работата в обществената библиотека" във Варна

От 20 до 23 ноември в учебната база в РБ ”Пенчо Славейков” - гр. Варна се проведе последното за 2012 година обучение по Направление 2 "Организация и управление на работата в обществената библиотека". В него участваха дванадесет библиотекари от общините Ветрино, Долни чифлик, Белослав и Варна. Заедно с обучителя Емилия Милкова те разгледаха важни за библиотечните специалисти теми: "Мисия и задачи на обществената библиотека", "Планиране и организация на дейностите в библиотеката", "Организация на библиотечните ресурси" и много други.

прочети още

"Организация и управление на работата в обществената библиотека" в Нови пазар

На 13 септември 2012 г. в учебната база на НЧ ”Христо Ботев 1872” - гр. Нови пазар успешно приключи първото обучение от есенно-зимния сезон по Програма ”Глоб@лни библиотеки – България” с обучител Йовка Димитрова. Бяха обучени девет библиотекари от общините Нови пазар, Никола Козлево и Каолиново.

Най-сърдечно благодарим на г-жа Димитрова за вниманието и отзивчивостта.
Благодарим!
Анифе, Антоанета, Атча, Деврие, Джават, Маргарита, Недка, Селвет и Фергюл.

прочети още

В Нови пазар започнаха обученията за есенно-зимния обучителен сезон

С обучение по Направление 2 "Организация и управление на работата в обществената библиотека", водено от Йовка Ръцева, на 10 септември 2012 г. в учебната на база на НЧ ”Христо Ботев 1872” - гр. Нови пазар бе открит есенно-зимния обучителен сезон по програма „Глоб@лни библиотеки-България”. До 13 септември ще бъдат обучени библиотекари от общините Каолиново, Нови пазар и Никола Козлево.

прочети още

Започна първият учебен период по Програма „Глоб@лни библиотеки - България" за 2012 г. в Регионална библиотека "Дора Габе" Добрич

В обучителния център на  Регионална библиотека „Дора Габе" - гр. Добрич се проведоха три обучителни курса за библиотекари по Направление 2 „Организация и управление на работата в обществената библиотека", по Програма „Глоб@лни библиотеки - България". С обученията на датите 20-23 март 2012 г., 09-12 април 2012 г. и 18-21 април 2012 г. започна първият учебен период по програмата за 2012 г.

прочети още
Subscribe to RSS - направление 2