1 юни

Български

Честит празник, скъпи малки приятели на библиотеката!

Регионална библиотека "Дора Габе" Добрич ви очаква! Между страниците на  забавните и красиви книжки ви очакват приказни герои, приключения и пътешествия в далечни страни.
Подготвихме това видео с много любов за вас!
 

прочети още

Доброволци в библиотеката при НЧ "Хр. Ботев 1930 г." - с. Стряма

На 1.06.2012 г. по случай Деня на детето доброволците Ангелина Трифонова и Павлина Бравова при читалищната библиотека четоха детски приказки на деца от ЦДГ "Радост" и бъдещи първокласници. Децата с интерес слушаха приказките за "Вълкът и седемте козлета", "Пепеляшка" и "Котаракът в чизми". Накрая библиотекарката Стоянка Чучулска раздаде на всички деца по случай празника балони и лакомства на малките палавници. Всички си тръгнаха весели и доволни от читалищната библиотека.

прочети още

1 юни 2012 г. - Национален ден на детето в Мартен

На 1 юни 2012 г. (Националният ден на детето), Народно читалище "Просвета 1928 г." - град Мартен организира прожекции на култови анимации като: "101 далматинци", "Аладин", "Аладин и завръщането на Джафар", "Пинокио", "Снежанка", "Робин Худ", "Малката русалка" за най-малките. Но не сме забравили и за по-големите, за които ще има прожекции на филми като "Сам вкъщи 1", "Step Up", "Бебето беглец". Желаещите да присъстват нека да заповядат в групички по 5-6 човека в читалището. Залата може да побере и група до 30 човека. Заповядайте!

прочети още
Subscribe to RSS - 1 юни