обл.Пловдив

Български

Завърши курсът "Начална компютърна грамотност" за граждани - с. Рогош

В библиотеката при НЧ "Изгрев - 1927" - с . Рогош, община Марица, област Пловдив завърши курсът за начална компютърна грамотност за граждани, по програма "Глоб@лни библиотеки - България".
Заниманията продължиха пет дни по 2,30 ч.С много ентусиазъм и старание, курсистите доказаха, че възрастта не е пречка за учение през целия живот.
Всеки получи удостоверение за успешно преминатия курс на обучение.

прочети още

Доброволци - приятели на книгата в библиотеката при НЧ "Изгрев - 1927 г." - с. Рогош

И през лятото,когато навън е горещо, доброволците-приятели на книгата към библиотеката при НЧ "Изгрев-1927 г." - с. Рогош, общ. Марица всяка сряда са в помощ на библиотекаря - слагат датници и подреждат детската литература за най-малките в сандъчета, подготвят красиви надписи "Любими приказки" на компютрите, придобити по Програма "Глобални библиотеки - България". Игрите за разтоварване и работещият климатик правят работата приятна. Увеличава се броят на желаещите да станат доброволци.

прочети още

Презентация "Ние и космосът" в библиотеката при НЧ "Изгрев-1927 г." - с. Рогош

На 22.06.2012 г. малките читатели на библиотеката присъстваха на презентацията "Ние и космосът" на младия астроном Георги Латев, докторант в Софийския университет. Освен че научиха много нови и интересни неща за планетите и звездите, те взеха дейно участие като събеседници. Нашите малки доброволци бяха сред присъстващите.

прочети още
Subscribe to RSS - обл.Пловдив