дарение

Български

Дарение на книги от издателство Алфа-Омега

В навечерието на коледните и новогодишни празници издателство „Алфа-Омега” дари на Фондацията книги за обществените библиотеки в страната.

прочети още

Нови книги за добричката библиотека дариха от благотворителния маратон

В навечерието на Деня на народните будители, Регионална библиотека „Дора Габе” получи дарение от над 270 нови книги. Дарението е на стойност около 4900 лв., а средствата бяха събрани от партньорите на благотворителния маратон, организиран от Александър Тодоров и Николай Георгиев от благотворителна общност „ЧРЕЗ СПОРТ КЪМ ЗНАНИЕ”. На всяка от дарените книги е поставен печатът на Благотворителната общност, така че читателите ще имат възможност да видят какво е закупено след участието им в добрата кауза.

прочети още

Регионална библиотека „Дора Габе” в Добрич с нов интерактивен кабинет

На 18 октомври 2012 г. в Регионална библиотека „Дора Габе” бе открит новооборудван интерактивен кабинет, дарение от Ротари клуб Добрич. През юни 2012 г. Ротари клуб Добрич организира благотворително събитие за набиране на средства за оборудване на интерактивен кабинет в Регионална библиотека „Дора Габе“. Кабинетът е вече факт и е на разположение на ученици и учители от града и дава възможност за прилагане на иновационни технологии в образованието, за разширяване уменията и познанията на подрастващите. В него учителите ще могат да провеждат изнесени интерактивни уроци пред учениците.

прочети още

"Стара книжка дари, детенце усмихни"

Доброволците в библиотеката
Доброволците в библиотеката
Лекарите получават книги за малките си пациенти

"Стара книжка дари, детенце усмихни" e инициатива на НАРД, в която се включи местен ЦРД - с. Труд. Заедно с доброволците събирахме книжките в библиотеката при НЧ с. Труд и ОУ "Св. св. Кирил и Методий" с. Труд. На 5.12.2012 г.

прочети още
Subscribe to RSS - дарение