местна среща

Български

Местна среща "СЪВРЕМЕННАТА БИБЛИОТЕКА - ПРОСТРАНСТВО ЗА ИНОВАТИВНИ УСЛУГИ И Е-ОБРАЗОВАНИЕ" във Варна

На 8 ноември в Регионална библиотека "Пенчо Славейков" - Варна се проведе регионална конференция на тема: „Съвременната библиотека - пространство за иновативни услуги и е-образование”.

прочети още

Втора местна среща в Пловдив на тема "Е-услуги в културен контекст"

На 16 и 17 октомври 2013 година в Конферентната зала на Регионална народна библиотека ”Иван Вазов” преминаха двете издания на втората за годината местна среща на тема”Е – Услуги в културен контекст”.

прочети още

„Е-услуги в културен контекст”

На 16 и 17 октомври 2013 г. в Пловдив се проведоха две издания на местна среща за развитие на тема: „Е-услуги в културен контекст”.

прочети още

Местна среща на целевите библиотеки от област Ловеч

Читалищните библиотеки от област Ловеч обсъждаха актуални възможности за кандидатстване по финансиращи програми през 2013 г.
 
прочети още

Местна среща „Иновативни услуги за Е – Заетост” в Пловдив

На 28.02.2013 г. в Лекционната зала на Народна библиотека „Иван Вазов”, гр. Пловдив, се проведе първата за годината Среща по Програма „Глоб@лни библиотеки – България”. Местната среща (МС) беше инициирана от Регионалния координатор за областта, но за успешното и` случване силно рамо дадоха Регионалният мениджър, Красимир Христов, консултантът по Базовата услуга „Е-Заетост”, Ташка Габровска и Ръководителят по връзки с обществеността, Наталия Георгиева. Н. Георгиева и Т. Габровска имаха и още роли – на презентатори по темата на Програмата, както и на модератори, при работата в групи.

прочети още
Subscribe to RSS - местна среща