Работа

Стартира проект "Ателие за знание и информираност" в читалището в с. Роза, община Тунджа

На 1 юни 2013 г. в читалище „Светлина - 1929” с. Роза стартира проект „Ателие за знание и информираност”, финансиран чрез ГСФИП от "Глоб@лни библиотеки - България". Проектът е насочен към жителите до 35 г., които са безработни или трайно безработни.

прочети още

Електронни услуги в град Мартен, област Русе

Народно читалище "Просвета 1928г." град Мартен, област Русе, вече предлагат Е-услуги на своя web site: www.marten.ovo.bg . В момента, действащи електронни услуги има в подкатегория Е-Заетост, като: Как да намерим подходяща работа?, Как да изтеглим и направим автобиография /CV/?, Как да съставим мотивоционно писмо? и други.
В момента се разработват и раздели: Е-Култура и Е-Здраве, които в най - скоро време, ще бъдат пуснати в действие, за потребителите на читалището.

прочети още

Временна заетост (бригади, стажове и др.) – търсене чрез Интернет

В днешно време е все по-важно да се използват всички налични възможности за търсене на работа. Обявите в печатни издания или намирането на работа чрез приятели и познати са остарели и несигурни методи.

прочети още

ОИЦ – Добрич представи актуални програми за осигуряване на заетост и възможности за повишаване качеството на образованието през периода 2014-2020 г.

Регионална библиотека „Дора Габе” град Добрич организира уебинар за е-заетост за местната общност от добричка област, съвместно с Областен информационен център – Добрич и Програма „Глоб@лни библиотеки - България“. На онлайн конференцията презентация на тема „Възможности за заетост 2014 – 2020 г“ представи Ивелина Илиева от Областен информационен център – Добрич.

прочети още

Съвети от Агенция по заетостта: как да работим с бюрата по труда, как да напишем CV и мотивационно писмо

Трите презентации на тази страница предоставят полезна информация за търсещите работа, споделена от Агенция по заетостта:

прочети още

Интернет сайтове за търсещи работа и работодатели

Връзки към сайтове, в които можете да търсите работа или да публикувате обява за набиране на персонал.

прочети още

Ден на отворените врати в читалищната библиотека в Полски Тръмбеш

На 15.03.2013г от 10.00ч. в Читалищната библиотека в гр.Полски Тръмбеш  се проведе Ден на отворените врати по инициатива на Дирекция “Бюро по труда” . Бяха представени възможностите на мрежата “Европейски услуги за заетост” /EURES/. Денят на отворените врати продължи до 16 часа и бяха консултирани 45 лица,всички които са регистрирани безработни. Посетителите проявиха интерес към работните места в страните от Европейския съюз.

прочети още
снимка на Общинска библиотека „Д-р Иван Богоров“ - Карлово

Партньорство между ОБ - Карлово и ДБТ - Карлово

ВАЖНО!!!

Във връзка с партньорството между Общинска библиотека – Карлово и Дирекция „Бюро по труда” – Карлово, по ПРОГРАМА „ГЛОБ@ЛНИ БИБЛИОТЕКИ - БЪЛГАРИЯ”, ежеседмично предоставяме актуална информация за свободните работни места в Карлово и региона.
Във фоайето на библиотеката има поставено ИНФОРМАЦИОННО ТАБЛО!
Официален сайт на ОБ - Карлово - http://library-karlovo.com/

прочети още

Подобрен сайт на НЧ "Просвета 1928 г." град Мартен

На сайта си Народно читалище "Просвета 1928 г." град Мартен - www.marten.ovo.bg , вече има препратка към сайт, в който има поместена подробна информация за свободните работни места в област Русе. Тази мярка е осъществена по инициативата "е-Заетост в библиотеката". В библиотеката още се осъществяват консултации и съдействие, на граждани как да си напишат: автобиография - CV европейски формат, мотивационно писмо и молба за назначаване на работа.

прочети още

Нова информационна услуга в Регионална библиотека "Дора Габе" Добрич

Нова информационна услуга в е-заетост

прочети още

Страници

Subscribe to RSS - Работа