инструкция

Български

Инструкция за употреба на мултимедиен проектор ACER 1240

От линка по-долу можете да свалите инструкция за употреба на мултимедиен проектор ACER 1240.

прочети още

Инструкция за използване на служебни e-mail адреси на целевите библиотеки по Програма "Глоб@лни библиотеки - България"

Програма "Глоб@лни Библиотеки – България" има  удоволствието да Ви информира, че всички целеви библиотеки по Програма "Глоб@лни библиотеки - България" вече имат създадени служебни e-mail адреси в партньорство с "Нетинфо" - компанията, ко

прочети още

Инструкция за инсталация на софтуер за мониторинг на работните станции

От тази страница можете да свалите инструкция за инсталиране на софтуера за мониторинг на работните станции по Програма "Глоб@лни библиотеки - България" или да стартирате процеса по инсталация.
 

прочети още

Инструкция за премахване на отпечатването на конфигурационния отчет при включване на мултифункционалното устройство Xerox Phaser 3655 AFP и автоматичния отчет за принтираните страници при включването на цветния принтер Phaser 6125

Ако във вашата библиотека работите с мултифункционално устройство Xerox Phaser 3655 AFP или цветен принтер Phaser 6125, от инструкцията по-долу ще разберете как да изключите автоматичното разпечатване на отчети при включване на устройствата.

прочети още

Инструкция за инвентарна проверка на ИКТ оборудване - регионални библиотеки / 2012 г.

От тази страница можете да изтеглите инструкция за инвентарна проверка на ИКТ оборудване за регионалните библиотеки през 2012 г. по Програма "Глоб@лни библиотеки - България" и протоколи към нея.

прочети още

Инструкция за финансово управление на грантовото финансиране - регионални библиотеки / 2012 г.

От тази страница можете да изтеглите инструкция за финансово управление на грантовото финансиране на регионалните библиотеки през 2012 г. по Програма "Глоб@лни библиотеки - България".

прочети още

Задължителни стъпки и инструкция за техническа помощ при проблем с ИКТ оборудване от Фондация „Глобални библиотеки – България”

Ако работите в библиотека, която има споразумение с Фондация "Глобални библиотеки - България" и имате проблем с техниката, преддоставена от фондацията, от тази страница ще научите къде и как да потърсите помощ.

прочети още

Инструкция за сканиране с МФУ WorkCentre 3220

От линка по-долу можете да свалите инструкция за сканиране с МФУ WorkCentre 3220.

прочети още
Subscribe to RSS - инструкция