Архив

Запитване за оферти за провеждане на събитие на 28-29 октомври 2013 г.

Програма "Глоб@лни библиотеки - България", съвместна инициатива на Министерство на културата и Програма на ООН за развитие, набира оферти за настаняване, конферентни услуги и изхранване за събитие на 28-29 октомври 2013 г.  Повече информация може да намерите в приложените документи (Искане за офе

прочети още

Запитване за оферти за провеждане на събитие на 4 декември 2013 г.

Програма "Глоб@лни библиотеки - България", съвместна инициатива на Министерство на културата и Програма на ООН за развитие, набира оферти за конферентни услуги и изхранване за събитие на 4  декември 2013 г.  Повече информация може да намерите в приложените документи.

прочети още

Запитване за оферти за провеждане на събитие на 3 декември 2013 г.

Програма "Глоб@лни библиотеки - България", съвместна инициатива на Министерство на културата и Програма на ООН за развитие, набира оферти за настаняване, конферентни услуги и изхранване за събитие на 3  декември 2013 г.  Повече информация може да намерите в приложените документи.

прочети още

Конкурс за изработване на онлайн уроци на тема "Социални медии"

Програма "Глоб@лни библиотеки - България", съвместна инициатива на Министерство на културата и Програма на ООН за развитие, набира кандидати за изработване на онлайн уроци на тема "Социални медии", които ще бъдат включени в

прочети още

Допълнитeлно набиране на обучители по Направление 5: „Застъпничество, набиране на средства и разработване на проекти”

Програма „Глоб@лни библиотеки - България” набира допълнителни обучители по Направление 5: „Застъпничество, набиране на средства и разработване на проекти”.

прочети още

Запитване за оферти за изработване на промоционални и информационни материали (Ref. No RFP/BGR/00071115/004/2013)

Програма "Глоб@лни библиотеки - България", съвместна инициатива на Министерство на културата и Програма на ООН за развитие, набира оферти за изработване на промоционални и информационни материали.

прочети още

Запитване за оферти за извършване на финална оценка на въздействието (Ref. No RFP/BGR/00071115/001/2013)

Програма "Глоб@лни библиотеки - България", съвместна инициатива на Министерство на културата и Програма на ООН за развитие, набира оферти за извършване на финална оценка на въздействието.

прочети още

Покана за подаване на оферти за доставка на мултимедийни проектори и прожекционни екрани

Програма „Глоб@лни Библиотеки – България” – съвместен проект на ПРООН и Министерство на културата - набира оферти за доставка на мултимедийни проектори и прожекционни екрани.

В приложеното искане за оферта са посочени всички детайли.

прочети още

Конкурс за консултант по е-Образование

Програма "Глоб@лни библиотеки - България", съвместна инициатива на Министерство на културата и Програма на ООН за развитие, набира кандидати за консултант по е-Образование, като част от работата по разработване на е-Услуги в целе

прочети още

Покана за подаване на оферти за отпечатване и доставка на учебни материали за нуждите на програмата

Програма „Глоб@лни Библиотеки – България” – съвместен проект на ПРООН и Министерство на културата - набира оферти за отпечатване и доставка на учебни материали за нуждите на програмата.
 

прочети още

Страници

Subscribe to RSS - Archive