Тематични обучения на обучители

Отчет от обучение на обучители по Направление 5: „Застъпничество, набиране на средства и разработване на проекти”

Отчет от обучение на обучители по Направление 5: „Застъпничество, набиране на средства и разработване на проекти”

В периода 23 - 28 септември 2013 г. в гр. София се проведе обучение на обучители по Направление 5: „Застъпничество, набиране на средства и разработване на проекти".  В обучението участваха 19 библиотекари от обществени библиотеки в България.

прочети още

Отчет от тематично обучение на обучители по Направление 5: „Застъпничество, набиране на средства и разработване на проекти"

Обучението на обучители по Направление 5: „Застъпничество, набиране на средства и разработване на проекти" по Програма „Глоб@лни библиотеки - България" се проведе в периода 22 - 25 април 2012 г. Отчет и отзиви за обучението може да изтеглите от връзката по-долу.

прочети още

Отчет от тематично обучение на обучители по Направление 2, Модул 1 и 2: „Мисия на съвременната обществена библиотека в България” и „Организация на обществената библиотека”

Обучението на обучители по Направление 2, Модул 1 и 2: „Мисия на съвременната обществена библиотека в България" и „Организация на обществената библиотека" по Програма „Глоб@лни библиотеки - България" се проведе в периода 2 - 5 май 2011 г. (за група 1), 20 - 23 юни 2011 г.

прочети още

Отчет от тематично обучение на обучители по Направление 4: „Общуване и работа с потребители и общности"

Обучението на обучители по Направление 4: „Общуване и работа с потребители и общности" по Програма „Глоб@лни библиотеки - България" се проведе в периода 9 - 12 май 2011 г. (за група 1) и 16 - 19 май 2011 г. (за група 2).

прочети още

Биографии на ключовите обучители

На тази страница можете да разгледате биографиите на ключовите обучители, водещи тематичните обучения на обучители по Програма "Глоб@лни библиотеки - България".

прочети още

Отчет от тематично обучение на обучители по Направление 3: „Услуги в модерната библиотека"

Обучението на обучители по Направление 3: „Услуги в модерната библиотека" по Програма „Глоб@лни библиотеки - България" се проведе в периода 4 - 8 април (за група 1) и 9 - 13 май 2011 г. (за група 2).

прочети още

Отчет от тематично обучение на обучители по Направление 2, модул 3: „Застъпничество и управление на проектен цикъл"

Обучението на обучители по Направление 2, модул 3 по Програма „Глоб@лни библиотеки - България" се проведе в периода 3 - 8 април 2011 г. Отчетът на обучението е достъпен от портала на програмата.

прочети още

Програми на тематични обучения на обучители

Програмите на обученията на обучители по Програма "Глоб@лни библиотеки - България" са достъпни от портала на програмата.

прочети още

Отчет от тематично обучение на обучители по Направление 1: Информационни и комуникационни технологии

Обучението на обучители по Направление 1 по програма „Глоб@лни библиотеки - България" се проведе на 29 ноември - 3 декември и 13-17 декември, 2010 г.

прочети още

Тематични обучения на обучители

В периода април - юли 2011 г. в гр. Велинград, гранд хотел "Велинград", се провеждат тематични обучения на обучителите по Програма „Глоб@лни библиотеки - България".

прочети още
Subscribe to RSS - Thematic Training of Trainers